Brezplačna dostava nad 75€

Ups!

Sorry, it looks like some products are not available in selected quantity.

OK

Digitalni bon '22 - 150 EUR

Postopek koriščenja bona

Če koristite en bon v celoti (150 EUR):

 • v košarico dodate 3d tiskalnik - lahko dodate tudi druge izdelke (bon se upošteva pri ceni tiskalnika),
 • v košarici vnesete kodo kupona DIGIBON22 - velja le če je koriščenje digitalnega bona možno,
 • (opcijsko) če želite dodaten 3% popust za 1 leto, lahko v košarico dodate tudi VIP članstvo (3 EUR)
 • zaključite nakup,
 • na info@3dragons.eu pošljite številko naročila ter izpolnjeno in podpisano Izjavo o unovčitvi digitalnega bona '22,
 • preverimo stanje vašega bona in če je koriščenje bona možno, se naročilo nadaljuje kot običajno (pošiljanje oz. prevzem).

Če bi združili 2 bona med brati ali sestrami uporabite kodo kupona 2XDIGIBON22 in nam poleg izjave o unovčitvi pošljite še izjavo o združitvi, kjer izpolnite podatke vseh bratov/sester. Bone je možno združevati le med brati, sestrami, polbrati ter polsestrami!
Če pa boste koristili bon v nižjem znesku ali bi želeli združiti več bonov (bratje, sestre), nas kontaktirajte na info@3dragons.eu.

O digitalnih bonih

V naši trgovini je možno koristiti digitalni bon za nakup 3d tiskalnika! Digitalnega bona ni mogoče koristiti za druge izdelke (filamente, dodatke za 3d tiskalnik itd). Digitalni boni imajo veljavnost do 30. novembra 2022.

Do digitalnega bona so upravičene osebe, ki so 12. marca 2022 imele stalno prebivališče v Republiki Sloveniji in so bile takrat:

 • šoloobvezen otrok, vpisan v 7., 8. ali 9. razred,
 • dijak srednje šole,
 • študent višje šole po predpisih o višjem strokovnem izobraževanju,
 • študent študijskega programa prve, druge ali tretje stopnje po predpisih o visokem šolstvu ali
 • stari 55 let ali več in se boste udeležili izobraževanja na področju digitalne pismenosti, subvencioniranega po Zakonu o spodbujanju digitalne vključenosti.

Digitalni bon je v vrednosti 150 EUR. Bone je možno združevati med brati in sestrami. Več o digitalnih bonih si lahko preberete na povezavi.

Kateri tiskalnik priporočate?

Najbolj popularni ugodni tiskalniki so:

Pri nakupu tiskalnika pa priporočamo tudi nakup filamenta (kategorija Filamenti - za začetek priporočamo material PLA), ali če boste kupili Resin tiskalnik (npr. Photon Mono 4K), nakup resin smole.

Za tiskanje majhnih figuric z veliko detajli pa priporočamo kombinacijo Anycubic Photon Mono 4K ter Anycubic Wash & Cure 2.0 - to je drugačen tiskalnik na osnovi DLP tehnologije, ki ima zelo visoko natančnost, je pa nekoliko težji za uporabo saj se uporablja Resin smola in je zato potrebna uporaba zaščitnih rokavic in očal. Prav tako je maksimalna velikost tiskanega izdelka pri tem tiskalniku manjša kot pri zgoraj naštetih. Več o razlikah si lahko pogledate v videu v angleščini.

Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte preko zgornje e-pošte ali na tel. 064 276 738.